Quantcast
Channel: arbetsledare – GIL: Göteborgskooperativet för Independent Living
Viewing all 44 articles
Browse latest View live

Jordgubbar & Sommardängor

$
0
0

Vad vill du höra, har du någon sommarfavorit? Skicka din bästa sommarlåt till Anders på anders@gil.se så sätter han ihop en spellista.

När Onsdag 21 juni kl 13:00 – 14:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Anmälan Ja, senast måndag den 19 juni till Anders på anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Hur vill du ha glassen: ska den vara laktosfri, gräddig eller nötlös? Skriv en rad om det också när du anmäler dig till Anders.


Arbeta med autism

$
0
0

Föreläsare är Monica Bennet von Wachenfelt, hon har lång erfarenhet av att leva tillsammans med och arbeta med personer inom autismspektrat. Hon är legitimerad sjuksköterska, psykoterapeut och har studerat beteendevetenskap på universitetet. Hon har även arbetat med fortbildning och handledning för anhöriga och anställda inom funktionsnedsättningsområdet.

Ställ frågor till KFO

$
0
0

GIL och KFO bjuder in alla arbetsledare i GIL till ett möte tisdagen den 26 september klockan 13.00-15.00. Det blir fika, information och möjlighet att ställa frågor. I en tid av stora förändringar är det lätt att känna oro och förhoppningsvis kan detta möte inbringa lite klarhet hos den som deltar. Anmäl dig senast den 22 september till Anders på anders@gil.se eller ring 031-63 21 94.

KFO pratar exempelvis om hur går det med förhandlingen runt kollektivavtalet, hur påverkar nya avtal oss, vilka är de närmast förestående förändringarna från Försäkringskassan, hur har det gått och blivit sedan efterskottsbetalning samt hårdare bedömningar blivit verklighet och vilka frågor jobbar KFO med just nu? Kom du också och påverka innehållet på detta möte!

KFO – vilka är det?

KFO är Sveriges största fristående arbetsgivarorganisation. KFO är arbetsgivarorganisationen för företag och organisationer inom kooperation, idéburen välfärd och civilsamhälle. KFOs medlemmar är både små och stora verksamheter inom många olika branscher, till exempel personlig assistans, handel, förskola, skola och tjänsteföretag. KFO förhandlar fram kollektivavtal för ett trettiotal olika verksamhetsområden, bland annat med Kommunal.

Höstbowling i Varberg

$
0
0

Efter bowlandet äter vi en gemensam middag.

Var Bruket, Varberg
När Torsdag 5 oktober. Samling 16:30. Bowling från 17:00-18:00. Middag 18:00-19:00
Äta I slutet av augusti presenterar vi de två olika menyerna du kan välja ifrån.

OSA till Anna senast torsdag 28 september på anna.g@gil.se eller 0340-690 686

Har du någon form av allergi eller önskar vegetarisk mat hör av dig till Anna, så att vi kan se till att du får det du vill ha.

Köp av hygienartiklar och annat för din assistans

$
0
0

Hygienartiklar

Hos oss kan du handla ett begränsat urval av handskar (xs, s, m, l, xl), förkläden, hand- och ytdesinfektion, handtvål och hudkräm som vi beställer från Västra Götalandsregionen. Kontakta Elma i receptionen via telefon, epost eller när du är här så hjälper hon dig. Varorna hämtas på kontoret och kostnaden belastar ditt omkostnadskonto.

Om du väljer att handla i Hygienshoppen så ska du skapa ett konto med egen inloggning. Det gör du genom helena@gil.se alt kontor@gil.se. Varorna levereras vid din dörr inom 24 timmar och fakturan skickas till GIL för att belasta ditt omkostnadskonto. Du får minst 20% rabatt, alltid 30% rabatt på handskar och 15% på kaffet. Alla varor som är godkända assistanskostnader är märkta med ett G i webkatalogen. Mer information se hänvisning nedan.

Vi rekommenderar Hygienshoppen eftersom vi tycker att OneMed har blivit dyra.

När du behöver göra inköp för din assistans

  • Du kan lägga ut och få ersättning i efterskott sedan du skickat in kvitto/faktura
  • Du kan använda pengar ur utkvitterad handkassa
  • Du kan få ett förskott för enstaka inköp och återredovisa med kvitto
  • Du kan handla på faktura och låta GIL betala inköpet direkt till företaget

Alla företag har egna rutiner vid fakturering, därför ser det olika ut beroende på vem du handlar av. Hos de flesta företag behöver GIL ansöka om kundnummer (det kan ta upp till några veckor) och nästan alla företag kräver att man har en fysisk rekvisition med sig från oss. Hos vissa företag beställer du genom receptionen på GIL och hos andra beställer du själv.

Hitta listan och avtalet med Hygienshoppen

Gå in på Min Sida eller i Arbetsledarhandboken och ladda ner dokumentet ”Handla på faktura” så får du en förteckning över de företag som erbjuder köp via faktura för assistansberättigade i GIL. Avtalet mellan GIL och Hygienshoppen heter ”Handla i Hygienshoppen”.

Extrainsatt : Budget & Lönesamtal

$
0
0

Målet med utbildningen är att ge dig en förståelse för vikten av en välplanerad assistansekonomi. Du utvecklar även din kompetens i att självständigt göra en budget för personalkostnader och övriga assistansomkostnader. Hur ska du tänka vid schemaläggning av beviljade assistanstimmar? Hur ska du använda verktyget som underlag till lönesättning/lönerevision? Vad avgör lönens storlek?

Lönesamtalet är ett viktigt möte mellan en medarbetare och den närmaste chefen – det vill säga arbetsledaren. Syftet är att båda parter ska få chansen att framföra sin bild av den personliga assistentens prestation och framtidsutsikter. Lönesamtalet ligger sedan till grund för kommande lönesättningar.

Vi går praktiskt igenom steg för steg hur du genomför ett bra lönesamtal och hur du talar om individuell prestation, lönekriterier och diskriminering. Du får även med dig användbara checklistor och mallar som kan vara bra att ha till hjälp och stöd inför, under och efter lönesamtalet.

OBS! Tänk på att du måste avboka din plats om du blir sjuk eller får förhinder av något slag. Utebliven närvaro utan att du meddelat oss innan resulterar i att vi fakturerar den assistansberättigade / arbetsledaren för hela kostnaden, dvs 1000 SEK. Avboka genom att mejla utbildning@gil.se eller ring Sara på 031-63 21 96, alternativt växeln på 031-63 64 80.

Speedrekrytering i Göteborg

$
0
0

Speedrekrytering, hur funkar det?

Eftersom personlig assistans till stor del handlar om kemi kan det vara en poäng att det första mötet mellan assistansberättigad/arbetsledare och den arbetssökande är fysiskt istället för att det sker som en digital kontakt via epost eller en rekryteringssida på nätet. Speedrekrytering är en smart, kul och snabb form för rekrytering där arbetsledare och blivande assistenter under korta möten direkt kan få en känsla för om man klickar. En speedrekrytering går till så att den arbetssökande kommer till kontoret för att träffa arbetsledare/assistansberättigade. Den arbetssökande har med sig ett personligt brev och sitt CV som de personligen lämnar till arbetsledaren. Ni får sen cirka 5-10 minuter på er i varje möte där båda får en möjlighet att berätta vem ni är och vad ni behöver, ni får berätta och ställa frågor om uppdraget, intressen, förväntningar, krav och vardag.  En kan välja om man vill att rekryteringssamtalen ska ske i enskilt rum eller i större rum där flera arbetsledare sitter tillsammans men vid olika ”stationer”. När du kommer in på kontoret: de arbetsledare som söker nya assistenter hittas där vi placerat ut färgglada ballonger.

Till dig som är arbetsledare i GIL:

Vi vet att flera hittade nya fina assistenter sist det begav sig. Vi har ytterligare finslipat upplägget något och tagit hänsyn till de synpunkter vi fick in i våra utvärderingar och hoppas att ännu fler ska finna en personlig assistent bland besökarna denna gång.

Söker du personal? Vi behöver veta om du vill vara med på vår rekryteringsdag. Anmäl dig så snart du kan till Beatrice på rekrytering@gil.se eller ring 031-63 64 89 senast den 26 februari 2017.

Till dig som är personlig assistent / söker jobb:

Vill du jobba som personlig assistent? Flera av våra arbetsledare söker timanställda och visstidsanställda. Därför bjuder vi in till en rekryteringsdag på vårt kontor onsdagen den 5 mars klockan 15.00-17.00.

Förbered dig genom att skriva ett personligt brev och uppdatera ditt CV. Kom sen till vårt kontor och träffa våra arbetsledare, du får 5-10 minuter på dig i varje möte för att berätta vem du är och ställa frågor om uppdraget, den assistansberättigades intressen, förväntningar och vardag. Vi kallar det speedrekrytering!

Personlig assistans handlar mycket om kemi. Speedrekrytering är en smart, kul och snabb form för rekrytering där arbetsledare och blivande assistenter under korta möten direkt kan få en känsla för om man klickar. Sist vi körde samma upplägg fanns cirka 40 lediga tjänster att söka!

Att jobba som assistent är ett spännande och lärorikt arbete där du har ett nära samarbete med en person med funktionsnedsättning. Hur jobbet blir beror helt på vem du jobbar hos och vem du själv är. Arbetsuppgifterna kan vara allt från att assistera vid måltider, stötta, ta initiativ, sköta hygien, klä av och på samt sköta om hemmet, till att göra det möjligt för den som har assistans att kunna vara förälder, arbeta, studera, ägna sig åt sina fritidsintressen eller umgås med vännerna. Ditt jobb är att utgöra den funktion som den assistansberättigade för tillfället behöver.

Förbered dig!

Är du trygg och stabil, ivrig och entusiastisk? Vill du jobba med en ung person eller en äldre, har du körkort eller någon allergi, gillar du att laga mat, är händig med verktyg och kan byta däck? Vad föredrar du; arbete på kvällen, natten eller dagen? Måste du vara ledig på helgen, är du flexibel, kan du följa med på resa? Sådana frågor kan du få under en speedrekrytering, så fundera igenom på vad du är bra på, vad du gillar och ogillar, vad du tål och inte tål – innan du kommer.

Vill du jobba med barn eller ungdomar?

Om du ska arbeta som personlig assistent hos en person som är under 18 behöver du uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja jobba. Du hittar blanketten längst ned på den här sidan. Sök redan nu, så att du kan ta med dig och visa upp utdraget den 5 mars! Det tar nämligen upp till 3 veckor innan du får ditt utdrag från belastningsregistret. Ladda hem dokumentet här och läs om hur du kan snabba på processen!

Välkommen att droppa in onsdag den 5 mars någon gång mellan klockan 15.00-17.00! Och du, lycka till med jobbsökeriet!

Saligt söta semlor med GIL x 3

$
0
0

Fettisdagen var enligt tradition den dag man fick äta fet­tisdags­bullar, det vi idag kallar semlor. Fettisdagen var tidigare kulmen på en tredagars fest då man åt upp sig inför den 40 dagar långa fastan som inledes dagen efter fettisdagen, den så kallade askondagen vars namn kommer från att man strödde aska på huvudet för att tydliggöra att man ångrade de synder man begått.

Tidigare börjande man äta redan på söndagen innan fettisdagen, som kallas fastlagssöndagen och även på måndagen, den så kallade blåmåndagen. Dock var tisdagens, fastlagstisdagen, den vita tisdagen eller fettisdagen den riktigt stora ätardagen då man bunkrade upp med fett.

I år blir det dock inga semlor hos oss på själva fettisdagen, men du får ändå tre chanser under en och samma vecka!

Uddevalla måndag 12 februari

I Uddevalla äter vi semlor måndag den 12 februari kl 13-15. OSA till Helén O på 0522-108 08 eller uddevalla@gil.se senast måndag 5 februari. Här hittar du anmälningsformuläret»

Varberg torsdag 15 februari

I Varberg äter vi semlor torsdag den 15 februari kl 13-15. OSA till Anna på 0340-69 06 86 eller anna.g@gil.se senast torsdag 8 februari. Här hittar du anmälningsformuläret»

Göteborg fredag 16 februari

I Göteborg äter vi semlor fredag den 16 februari kl 13-15. OSA till Anders på 031-63 21 94 eller anders@gil.se senast fredag 9 februari. Här hittar du anmälningsformuläret»

PS. Arbetande assistent får naturligtvis också en semla, så kom ihåg att ange hur många ni är som kommer. Glöm inte att ange om du har någon allergi eller andra krav på din semla. 


Uppdaterade policys och belopp för 2018

$
0
0

Beloppslathund för 2018

I den hittar du de belopp som förändrats i samband med årsskiftet och som du behöver ha koll på.

  • Schablonersättningen 295,40 kr/tim
  • Förhöjd ersättning 330,84 kr/tim
  • Kostförmånsbeloppen för 2018: fri frukost 47 kr, fri lunch/middag 94 kr och helt fri kost 235 kr

För övriga belopp ta en titt i Beloppslathunden som ligger i handböckerna och på Min Sida.

OB, Jour och Beredskap 2018

Dessa belopp har också räknats upp från den 1 januari. Du hittar de precisa siffrorna i dokumentet ”Ersättning vid Ob, beredskap och jour” som ligger i handböckerna och på Min sida.

Sju policys som gäller arbetsledare (egna och ställföreträdare)

  • Gåvor – julgåvor, minnesgåvor, enkla gåvor, privata gåvor och alternativ till gåvor.
  • Policy för bonus/gratifikation till assistenter
  • Solidariska medel
  • Maxtak för sparande av omkostnadsmedel
  • Maxtak för ledsagningsmåltider
  • Policy för tekniska arbetsredskap – som telefon, bredband, dator etc
  • Policy för anställning av personer som fyllt 67 år
  • Policy för budget, balans och buffert
  • Policy för vikariepoolen

Två policys som gäller både arbetsledare och assistenter

  • Personalfrågor för arbetsledare och  personliga assistenter
  • Motion & Friskvård med räkneexempel

Saknar du en policy som skulle underlätta något för dig i ditt praktiska arbete? Hör då av dig till Helena på helena@gil.se så ska vi vad vi kan göra åt saken.

 

After Work : Members only med uppvisning av servicehundar

$
0
0

Delar av styrelsen kommer att finnas på plats för kvällens samtal och diskussioner kring implementeringen av Primass som ser väldigt lovande ut. Några har redan börjat känna på det. Dessutom lyfter frågan om bonusar och annat smått och gott som rör vår situation i dagsläget.

Är du ännu inte medlem i kooperativet GIL:s förening men planerar att bli det? Har du funderingar om medlemskapets fördelar och möjligheter kontakta Anders så berättar han mer. Här kan du läsa mer om att vara medlem i GIL.

När Onsdag 21 februari 17:00 – 19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxen assistansberättigad som är eller avser att bli medlem i GIL
Anmälan Senast torsdag 15 februari till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Har du någon form av allergi, önskar vegetarisk mat eller har andra matpreferenser skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

Hallandsträff på Laxbutiken

$
0
0

Program

Informationsmöte i tre akter med Anna (ansvarigt GIL-stöd i Halland), Lars (styrelsens ordförande) och Anders (verksamhetsledare). Informationsmötet avslutas med övriga frågor och ventilering av egna tankar och funderingar. Som grädde på moset en trerättersmiddag och trivsamt samkväm.

När  Onsdag 30 maj kl 15:30 -18:30 (Info 15:30-17, middag 17-18:30)
Var Laxbutiken i Heberg, E6:an avfart 49
Anmälan Senast måndag 23 maj till Anna på anna.g@gil.se eller 0340-69 06 86

Glöm inte att meddela hur många ni är och om någon av er har någon överkänslighet. Arbetande assistent(er) är givetvis också välkomna.

Middagsmeny

Förrätt Nobelrökt lax med västerbottenpaj, gräddfil och rödlök.
Varmrätt Sotad lax med BBQ-sås, limeaioli och rostad potatis. Smör & bröd.
Dessert Kaffe och pralin.

Hör av dig om du har någon överkänslighet! Arbetande assistent(er) är givetvis också välkomna.

Välkommen!

Anna Gustavsson & Co

Uddevallaträff på Benders

$
0
0

Program

Informationsmöte i tre akter med Helén (ansvarigt GIL-stöd i Uddevalla) som berättar om vad som är på gång till hösten i Uddevalla, Lars (styrelsens ordförande) och Anders (verksamhetsledare) berättar mer om GIL:s verksamhet och planer framöver. Informationsmötet avslutas med övriga frågor och ventilering av egna tankar och funderingar. Som grädde på moset en trerättersmiddag och trivsamt samkväm.

När
  Måndag 4 juni kl 15:30 -18:30 (Träff/infomöte 15:30-17:00, middag 17:00-18:30)
Var Benders, Kärranäs Restaurang. Restaurangens hemsida
Anmälan Senast måndag 28 maj till Helén på uddevalla@gil.se eller 0707-140 123

Middagsmenyn

Förrätt Gravlax på kavring med sallad på rostade solrosfrön och avokado samt senapsdressing
Varmrätt Rödvinsbräserad oxbringa med rökt fläsk, syltlök samt polkabetor. Potatis och lökgratäng serveras till.
Dessert Klassisk gräddtårta med färska jordgubbar

Välkommen!

Helén Olsson & Co

Fotbolls-VM med GIL

$
0
0

Vi bjuder på snacks och öl och/eller läsk till matchen.

När Matchstart kl 14:00, samling kl 13:30
Var  GIL, Mölndalsvägen 30 B
Anmälan Till Anders på anders@gil.se eller telefon 031-63 21 94.

Kom, kom och heja med oss!

Uppdaterade policys och belopp för 2018

$
0
0

Beloppslathund för 2018

I den hittar du de belopp som förändrats i samband med årsskiftet och som du behöver ha koll på.

  • Schablonersättningen 295,40 kr/tim
  • Förhöjd ersättning 330,84 kr/tim
  • Kostförmånsbeloppen för 2018: fri frukost 47 kr, fri lunch/middag 94 kr och helt fri kost 235 kr

För övriga belopp ta en titt i Beloppslathunden som ligger i handböckerna och på Min Sida.

OB, Jour och Beredskap 2018

Dessa belopp har också räknats upp från den 1 januari. Du hittar de precisa siffrorna i dokumentet ”Ersättning vid Ob, beredskap och jour” som ligger i handböckerna och på Min sida.

Sju policys som gäller arbetsledare (egna och ställföreträdare)

  • Ny! Policy : Tillfälligt lönetillägg (TILT)
  • Policy : Förändra lön vid annan tidpunkt än lönerevision
  • Policy : Gåvor : julgåvor, minnesgåvor, enkla gåvor, privata gåvor och alternativ till gåvor.
  • Policy : Budget, balans och buffert
  • Policy : Solidariska medel
  • Policy : Maxtak för sparande av omkostnadsmedel
  • Policy : Maxtak för ledsagningsmåltider
  • Policy : Tekniska arbetsredskap som telefon, bredband, dator etc
  • Policy : Anställning av personer som fyllt 67 år
  • Policy : Vikariepoolen

Två policys som gäller både arbetsledare och assistenter

  • Personalfrågor för arbetsledare och  personliga assistenter
  • Motion & Friskvård med räkneexempel

Saknar du en policy som skulle underlätta något för dig i ditt praktiska arbete? Hör då av dig till Helena på helena@gil.se så ska vi vad vi kan göra åt saken.

 

Uddevallaträff på Benders

$
0
0

Program

Informationsmöte i tre akter med Helén (ansvarigt GIL-stöd i Uddevalla) som berättar om vad som är på gång till hösten i Uddevalla, Lars (styrelsens ordförande) och Anders (verksamhetsledare) berättar mer om GIL:s verksamhet och planer framöver. Informationsmötet avslutas med övriga frågor och ventilering av egna tankar och funderingar. Som grädde på moset en trerättersmiddag och trivsamt samkväm.

När
  Måndag 4 juni kl 15:30 -18:30 (Träff/infomöte 15:30-17:00, middag 17:00-18:30)
Var Benders, Kärranäs Restaurang. Restaurangens hemsida
Anmälan Senast måndag 28 maj till Helén på uddevalla@gil.se eller 0707-140 123

Middagsmenyn

Förrätt Gravlax på kavring med sallad på rostade solrosfrön och avokado samt senapsdressing
Varmrätt Rödvinsbräserad oxbringa med rökt fläsk, syltlök samt polkabetor. Potatis och lökgratäng serveras till.
Dessert Klassisk gräddtårta med färska jordgubbar

Välkommen!

Helén Olsson & Co


Medlemskväll med ölprovning & diskussion om stadgeändring

$
0
0

Delar av styrelsen kommer också att delta i kvällens diskussion om ändringen i stadgarna angående relationen mellan medlemsskap och att ha sin assistans i GIL.

”4 § Medlemskap
Till medlemskap med hel rösträtt i föreningen, fullvärdig medlem, kan antas myndig person med full beslutsförmåga som till följd av funktionsnedsättning har behov av personlig assistans och anlitar föreningen för att tillhandahålla sådan assistans samt ansluter sig till ändamålet med föreningen och Independent Living-ideologin. Med full beslutsförmåga avses förmåga att själv bestämma över sitt liv och föra sin egen talan. Den som inte har behov av personlig assistans, kan bli stödmedlem med en tiondedels rösträtt. Ansökan om medlemskap görs skriftligen till styrelsen. Fråga om persons medlemskap och status prövas och beslutas av styrelsen.” 

GIL:s alla stadgar hittar du här.

Är du ännu inte medlem i kooperativet GIL:s förening men planerar att bli det? Har du funderingar om medlemskapets fördelar och möjligheter kontakta Anders så berättar han mer. Här kan du läsa mer om att vara medlem i GIL.

När Onsdag 19 september 17:00 – 19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxen assistansberättigad som är eller avser att bli medlem i GIL
Anmälan Senast onsdag 12 september till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Har du någon form av allergi, önskar vegetarisk mat eller har andra matpreferenser skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

PS. Du vet väl att du kan beställa hem en Retard Beer från systembolaget. På några av dem hittar du faktiskt ölen på hyllorna redan idag. Se vilka här

Höstbowling i Varberg

$
0
0

Efter bowlandet äter vi en gemensam middag.

Var Bruket, Varberg
När Onsdag 10 oktober. Samling 16:30. Bowling från 17:00-18:00. Middag 18:00-19:00
Äta Det finns fyra olika alternativ att välja mellan:

  • Shrimp roll Räkor, chipotlemajo, syrad lök, brioche och corn on the cob
  • Spicy Chicken Caesar Dry rub-bakat majskycklinglår, romansallad, caesardressing, bacon och krutonger
  • The Boule-Burger 180g nötkött från Lillegården, cheddarost, bacon, silverlök, saltgurka, BBQ-sås, briochebröd, pommes och aioli
  • Falafel- och Halloumi-Burger Friterad falafel, halloumi-ost, tomat, syrad lök, chipotle-majo, pommes och aioli

OSA till Anna senast onsdag 3 oktober på anna.g@gil.se eller 0340-690 686

Har du någon form av allergi skriv det i din anmälan tillsammans med ett av de 4 olika olika alternativen du vill ha på din tallrik!

After Work : Spelkväll & Vernissage med konst av Carl-Otto Candow och Inger Jacobsen

$
0
0

GIL:arna som ställer ut sin konst heter Carl-Otto Candow och Inger Jacobsen. Ingers konst kan man se på Galleri M, Olivedalsgatan 10 i Göteborg. Galleriet är tillgängligt för rullstol (saknar dock toalett) och har öppet onsdag & lördag kl 13-17. Mer om galleriet här.

Vill du ta med ett eget favoritspel som du inte är alltför rädd om så kan du väl göra det. Vi bjuder på pizza och flera olika dryckesalternativ.

När Onsdag 17 oktober kl 17:00-19:30
Var GIL, Mölndalsvägen 30 B
Vem Vuxna assistansberättigade i GIL. I höst gör vi också ett försök att öppna upp för våra assistenter – med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går i första hand till våra assistansberättigade.
Anmälan Senast onsdag 10 oktober till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

PS. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan. Har du någon form av allergi eller önskar vegetarisk mat skriv det i din anmälan, så att vi kan se till att du får vad du vill ha.

På våra After Works träffas assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart. Varje After Work har olika teman och inträffar alltid på en onsdag, om inget annat anges! Har du förslag till ett tema skriv till anders@gil.se

 

Julbord i Uddevalla

$
0
0

Inbjudan gäller assistansberättigad tillsammans med anhörig, samt den eller de assistenter som är i tjänst.

När Fredag 14 december, kl 12:00-14:00.
Var Kärranäs Restaurang på Benders
Anmäl dig till Helen O på helen.olsson@gil.se, ring 0707-140 123 eller använd formuläret här under, senast torsdag 23 november!

GIL bjuder in till tre julbord på lika många platser – i Göteborg, Varberg och Uddevalla. Du väljer själv till vilket bord du vill gå, men kan bara välja ett! Dessutom gäller principen först till kvarn då vi har ett begränsat antal platser. Svårt att bestämma dig, välj det alternativ som du finner mest frestande! Har du särskilda preferenser, allergi eller någon överkänslighet du vill att vi ska ta hänsyn till, ange det i din anmälan.

After Work med Improverket

$
0
0

Den tidigare annonserade extrainsatta årsstämman utgår alltså och kvällen är öppen för alla!

Kanske får vi med hjälp av enkla och lustfyllda övningar träna oss på att ta en första idé (som ofta är den bästa), släppa på censuren och upptäcka hur lätt det är att få full tillgång till sin fantasi. Mycket skratt, där vi får bjuda på oss själva och se nya sidor av varandra. Framåt höstkanten vet vi mer!

”Ett av dom bästa företagsgigen på länge, sjukt bra. Beställaren fick torka tårarna. En annan sa att han aldrig skrattat så mycket.”

Improvisationsteater är en metod där man tränar sin kreativitet, spontanitet, tillit och sitt lyssnande och kan användas både som underhållning och utbildning.  Varje år spelar Improverket cirka 50 föreställningar på sin hemma scen 2Lång, gör runt 60 företagsuppdrag och driver en kursverksamhet i improvisationsteater med runt 400 kursdeltagare per år. De hålls vanligtvis på kvartersscenen 2Lång på Andra Långgatan 30 i Göteborg.

När Onsdag 21 november kl 17:00-19:30
Var Mölndalsvägen 30B
Vem Vuxna assistansberättigade och assistenter i GIL. I höst gör vi också ett försök att öppna upp för våra assistenter – med reservation för att lokalernas storlek begränsar antalet platser. Platserna går dock i första hand till våra assistansberättigade.
OSA Senast onsdag 14 november till anders@gil.se eller 031-63 21 94.

Kvällen till ära bjuder vi på något extra gott och fint att äta, snacks och valfria drycker. Är du vegetarian, vegan eller allergiker? Ange dina matpreferenser i din anmälan så att vi kan göra vad vi kan för att du ska kunna njuta av maten. Inbjudan gäller för alla arbetsledare och assistansberättigade i GIL samt arbetande assistent.

Tanken med träffarna är att assistansberättigade, arbetsledare och delar av styrelsen samt kontoret möts under enklare former, för att diskutera allt mellan himmel och jord, och assistans så klart.

Välkommen!

Viewing all 44 articles
Browse latest View live